Vragen?

Ons kantoor

MISSIE & VISIE

Wij willen je knopen ontwarren en zo nodig doorhakken! Samen met jou zoeken wij naar een duurzame oplossing voor jouw probleem. Wij staan voor diepgang, focus en no nonsens. Wij leggen de lat hoog en willen met jou een langetermijnrelatie aangaan: professioneel maar betrokken, zakelijk maar authentiek. Wij ambiëren innovatieve en transparante dienstverlening op mensenmaat.

Hermans-Wirix advocaten is gevestigd aan Kruispoort, een druk verkeersknooppunt in Tongeren. Wij willen je de juiste weg wijzen en helpen oversteken op de kruispunten die je tegenkomt. Doorheen de heisa en emotie zoeken wij een pragmatische uitweg.

Onze aanpak in 3 stappen:

Een eerste gesprek

We ontvangen je met een kop koffie en luisteren naar je verhaal. Je gaat naar huis met een eerste advies en een helder overzicht van onze tarieven.

Grondig onderzoek

Je beslist om met ons in zee te gaan? Wij vliegen uit de startblokken en zorgen voor een grondige studie van je situatie door onze specialist.


Advies op maat

We bezorgen je een onderbouwd verstaanbaar advies. We mikken in eerste instantie op een regeling. Lukt dat niet, dan trekken we naar de rechtbank om jou met hart en ziel te verdedigen.

Legal partners
for your business


Heb je een juridisch probleem en verwacht je een duurzame oplossing?
Vertrouw op onze expertise. Reken op onze no nonsense-aanpak, focus en diepgang.


© Hermans-Wirix 2024
beheerd door WEBMATIC