Vragen?

Een nieuwe website … om jou nog beter van dienst te zijn!

31 januari 2017

pieter1

Pieter Wirix

Specialist in de begeleiding van ondernemingen

Vragen?

Met het nieuwe jaar worden steeds vele goede voornemens gemaakt. Nu de nieuwjaarswensen zijn uitgewisseld en de recepties zijn bijgewoond, is het hoog tijd om de goede voornemens in werkelijkheid om te zetten.

Ons belangrijkste voornemen voor 2017 is om jou nog beter van dienst te zijn: niet alleen wat betreft communicatie en transparantie, maar ook wat betreft toegankelijkheid.

Ons kantoor bestaat intussen drie jaar en een update van de website was dan ook op zijn plaats. We geven jou een frisse blik op de rechtsdomeinen waarvoor je bij ons terecht kunt voor advies en bijstand, laten je kennismaken met onze gezichten en geven een helder overzicht van de manieren waarop je met ons contact kan opnemen.

Met ons vaste team van vier advocaten en twee medewerkers staan wij dag in, dag uit klaar om jou en je onderneming bij te staan. Neem dus zeker eens de tijd om te grasduinen door ons nieuwe online stekje en verder te ontdekken wie we zijn, hoe wij werken en wat wij voor jou kunnen betekenen!

© Hermans-Wirix 2024
beheerd door WEBMATIC